NICIODATA SINGURI - PENTRU CA NOUA NE PASA SI IMPREUNA PUTEM FII MAI PUTERNICI !
0268.472124
0745.100089
Asigurari nastere

Acesta polita a fost adaugat pachetelor de asigurare si s-a dovedit a fi o solutie optima din punct de vedere financiar, pentru a naste si a beneficia de serviciile sistemului privat. Asta pentru ca viitoarele mamici sa scoata mai putini bani din buzunar sau chiar deloc pentru o nastere frumoasa intr-un mediu civilizat la standarde europene.

Pe langa acoperirea costului nasterii, pachetele de asigurare includ si un numar de 3-5 zile de spitalizare in rezerve oferind asistenta nonstop si ingrijire medicala de calitate si in maxima siguranta, pentru o recuperare rapida, acoperind si toate costurile in perioada de spitalizare.

Asigurari nastere1. Se adreseaza clasei cu venituri medii/mari, in general.
2. Ofera servicii de calitate, care doar teoretic sunt "gratuite la stat".
3. Nu trebuie sa pierzi timpul si sa iti consumi nervii si banii prin spitalele de stat, cu 100 de hartii, medici indiferenti si cozi interminabile.
E civilizat si incredibil, dar merita sa vedeti.

Asiguratii pot accesa serviciile de sanatate necesare prin intermediul unui call center ce poate face programari in  clinici, spitale si centre medicale private din toata tara. In cazul in care pacientii opteaza pentru a naste intr-un spital de stat compania de asigurari deconteaza 4700 RON pentru nasterea naturala sau 7000 RON pentru cezariana plus 100 Euro/ zi de spitalizare.

Pretul lunar al unor astfel de asigurari este, in general, intre 120 lei si 380 lei, diferind, evident, in functie de pachetul ales si, in special, de varsta mamicii.

 

In concluzie, sunt cateva argumente pentru care o asigurare de sanatate este considerata o idee buna:

- stii ca ai la cine sa apelezi ori de cate ori ai o problema
- poti sa te duci si cand nu ai o problema, ci doar vrei sa iti faci un set de analize cu scop preventiv, ca un control anual
- vei fi mereu programat si nu mai stai la coada
- nu mai dai spaga
- ai acoperite cele mai costisitoare analize si proceduri medicale, inclusiv RMN, tomografii etc
- nu platesti preturile interventiilor chirurgicale si a spitalizarii
- poti naste intr-un spital privat, platind mai putini bani sau chiar deloc
- esti tratat cum trebuie si esti spitalizat in rezerve curate, ingrijite si cu asistente saritoare
- asigurarea iti acopera toate probleme care apar din momentul incheierii contractulu

Foto Nunta Brasov | Fotograf nunta Brasov | Foto Video Nunta Brasov | Foto video Brasov | Gheata carbonica Brasov | Decoratiuni nunta Brasov