NICIODATA SINGURI - PENTRU CA NOUA NE PASA SI IMPREUNA PUTEM FII MAI PUTERNICI !
0268.472124
0745.100089
Asigurari Auto

RCA

Ce este asigurarea obligatorie RCA?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.
Asigurarea de raspundere civila auto este fundamental diferita de asigurarea tip Casco, aceasta din urma fiind o asigurare facultativa prin care persoana care primeste despagubiri pentru daunele produse autovehicului sau este asiguratul, si nu un tert.
Prin urmare, asigurarea RCA este foarte importanta si in cazul cand proprietarul unui autovehicul a incheiat o asigurare tip Casco pentru avarii din propria vina si furt.

Mai departe ...

 

Casco

Ce autovehicule se pot asigura?

Se pot asigura autovehicule, vehicule pentru transporturi terestre de bunuri sau persoane, actionate pe principiul motorului, precum si altele, construite si echipate pentru diverse destinatii speciale. Remorcile si semiremorcile se asigura separat.
Asigurarea se incheie numai pentru riscurile prevazute in conditii, cu fransizele, excluderile, extinderile, clauzele speciale prevazute expres in aceasta si in suplimentele de asigurare.

Mai departe ...

 

Carte Verde

Cine trebuie sa se asigure si in ce conditii?

Asiguratorul asigura persoanele fizice si juridice, care detin autovehicule, pentru cazurile de raspundere civila fata de terte persoane pagubite prin accidente de autovehicule produse in afara teritoriului Romaniei.
In baza politei de asigurare Asiguratorul, se angajeaza ca la producerea riscurilor prevazute sa despagubeasca tertele persoane pagubite prin accidente de autovehicule.

Mai departe ...

 

Cargo

Cui se adreseaza acest produs?

Acest produs se adreseaza in principal, dar nu exclusiv societatilor de import-export, producatorilor si caselor de comert la intern sau internationale, care genereaza fluxuri de marfa.
Asigurarea se poate incheia atat pentru transporturile de bunuri efectuate pe teritoriul Romaniei cat si pentru transporturile internationale. Daca nu s-a convenit altfel, asigurarea se incheie pentru fiecare transport in parte. In cazul transporturilor de bunuri efectuate numai pe teritoriul Romaniei (pe calea ferata, cu autovehicule, pe rute aeriene sau prin colete postale), asigurarea se poate incheia si pentru o perioada de un an.

Mai departe ...

Foto Nunta Brasov | Fotograf nunta Brasov | Foto Video Nunta Brasov | Foto video Brasov | Gheata carbonica Brasov | Decoratiuni nunta Brasov