NICIODATA SINGURI - PENTRU CA NOUA NE PASA SI IMPREUNA PUTEM FII MAI PUTERNICI !
0268.472124
0745.100089
ASIGURARI ACCIDENTE ALE ANGAJATILOR

Cine poate incheia asigurarea?

Acest tip de asigurare se incheie pentru cazurile de accidente ale angajatilor la cererea si in contul persoanelor juridice cu sediul in Romania.
Contractele de asigurare se pot incheia si la cererea si in contul reprezentantelor firmelor straine, pentru angajatii acestora, cetateni romani sau straini.

Care este utilitatea acestei asigurari?

Sunt tot mai dese cazurile cand societatile sunt obligate sa plateasca despagubiri unor terte persoane ca urmare a vatamarii corporale sau a decesului precum si pentru avarierea ori distrugerea de bunuri ce apartin acestor persoane. De asemenea, in cazul producerii unor accidente de munca de care se face raspunzatoare societatea, aceasta va fi obligata la plata de despagubiri pentru vatamari corporale sau deces ale angajatilor.

Ce riscuri acopera asigurarea?

Acopera cazurile de deces sau de invaliditate permanenta a angajatilor, ca urmare a accidentelor de munca, precum si accidentelor petrecute in timpul liber al acestora.
Optional se pot acoperi si cheltuielile de spitalizare si imobilizare in ghips si ca urmare a unei boli profesionale.

Pe ce perioada se poate incheia asigurarea?

De regula, aceste contracte de asigurare se incheie pe durata de cel mult 5 ani.

Care este suma asigurata?

Asigurarea poate fi incheiata pentru riscurile de invaliditate permanenta totala si deces la o suma asigurata stabilita prin polita de asigurare.
Suma asigurata pentru invaliditate permanenta totala poate fi egala sau mai mare decat suma asigurata pentru deces fara insa sa depaseasca dublul acestei sume.

Cum se platesc primele de asigurare?

Primele de asigurare se platesc integral, anticipat, la semnarea politei de asigurare.
Daca contractul de asigurare se incheie pe o durata de cel putin 6 luni, primele de asigurare pot fi platite si in rate trimestriale, anticipat, la termenele prevazute in contractul de asigurare.

Cine poate beneficia de despagubiri?

Asiguratul in caz de invaliditate permanenta sau temporara (daca are incheiata si asigurarea suplimentara) in urma unui accident, precum si pentru acoperirea unor cheltuieli medicale;
Beneficiarii desemnati / mostenitorii legali in caz de deces al asiguratului.

Foto Nunta Brasov | Fotograf nunta Brasov | Foto Video Nunta Brasov | Foto video Brasov | Gheata carbonica Brasov | Decoratiuni nunta Brasov