NICIODATA SINGURI - PENTRU CA NOUA NE PASA SI IMPREUNA PUTEM FII MAI PUTERNICI !
0268.472124
0745.100089
ANIMALE

 

 Ce se poate asigura?

Se asigura animalele aflate in posesia persoanelor fizice cat si a persoanelor juridice .
Se pot asigura urmatoarele specii de animale: bovine, bubaline, caprine, ovine, porcine, cabaline, pasari, caine de rasa, stupi cu albine, struti, pesti, cai de curse, melci in crescatorii.

Se asigura numai animale sanatoase, pe baza de certificat de sanatate eliberat de medicul veterinar de la circumscriptia sanitar-veterinara teritoriala.

Pe toata perioada de asigurare, animalele vor fi sub control sanitar-veterinar de stat permanent si se vor respecta procedurile sanitar-veterinare obligatorii, existente in “normele sanitar- veterinare”, precum si programul actiunilor de supraveghere , profilaxie si combatere pentru anul respectiv.

Riscuri asigurate:


1.Boli: chirurgicale, obstetricale, interne care altereaza starea de sanatate a animalelor si duc la: moartea animalelor sau la sacrificarea de necesitate, dispusa de medicul veterinar de stat in urma constatarii unei boli asigurate, care pune in pericol viata animalului.

2.Accidente provocate de: meteorizarea acuta/umflarea animalelor din cauza furajelor, numai cu asistenta veterinara autorizata, atacul animalelor salbatice, muscatura serpilor, intepatura insectelor veninoase, leziuni interne provocate de inghitirea unor obiecte, urmarile castrarii sau altor operatii si tratamente efectuate de veterinari autorizati, distocia/fatarea grea, otravirea/intoxicarea subita cu ierburi, inundatii din ploi torentiale, revarsari ale apelor curgatoare cu albii regularizate, incendiul, furtuna, cutremurul de pamant, avalansele de zapada.

Foto Nunta Brasov | Fotograf nunta Brasov | Foto Video Nunta Brasov | Foto video Brasov | Gheata carbonica Brasov | Decoratiuni nunta Brasov